StokJual

StokJual
Masa untuk berubah...VApe On!!!

Sweet Something by Rahil Hot Bakes

Hari ini mari kita bercakap kira-kira 7 cara untuk menjadi roti yang lebih baik.
A tweak kecil sedikit dan ketulan sedikit nasihat untuk membina keyakinan di dapur.
Membaca dan meninggalkan komen di bawah jika ada soalan datang untuk anda!
Saya mahu kita juru makanan terbaik yang kami boleh.

Adunan cookie di atas: Vanilla Bean Confetti Cookies.

1. Anda hanya sebagai baik sebagai hubungan anda dengan ketuhar anda.

Well, melainkan jika anda seorang chef pastri mentah, di mana, sorakan kepada anda. Tidak perlu mempunyai fanciest itu, terkini dan ketuhar terbaik. Ia lebih kepada hubungan anda, bagaimana anda tahu antara satu sama lain, dan bagaimana dengan mudah anda menerima semua sifat-sifat.

Sesetengah ketuhar mempunyai kawasan panas, zon kecil di hotbox yang yang lebih panas daripada yang lain. Biasakan kawasan panas dengan melihat bagaimana coklat kek dalam ketuhar. Adalah satu pihak lebih emas dan terbakar daripada yang lain? Perhatikan dan berputar kek dan roti anda semasa penaik.

Hentikan apa yang anda lakukan sekarang dan melabur dalam termometer ketuhar. Tolok dalam ketuhar adalah satu-satunya cara untuk mengetahui bagaimana panas yang panas. Kadang-kadang dail tidak mencerminkan haba sebenar dengan betul.

No comments:

Post a Comment